Карго доставка тварин

Часто клієнти купують улюбленців в іноземних розплідниках і їх потрібно доставити найшвидшим та найзручнішим способом.

Виникає питання: чи можна відправити улюбленця літаком одного? Карго перевезення тварин – це чудовий варіант.

Компанія Delivery Animal допомагає власникам чотирилапих улюбленців організувати переліт тварини без супроводу в будь-яку точку світу за найвигіднішими цінами. Ми спеціалізуємося на перевезеннях собак, кішок та інших тварин під ключ. Наша компанія пропонує повний комплекс послуг з підготовки документації та транспортування ваших домашніх тварин авіатранспортом. Ми допоможемо вам зняти всі турботи про переїзд. Вибираючи нас, ви можете бути спокійні за комфортну та швидку подорож тварини, адже ви довірили свого улюбленця у надійні руки.

Цей вид доставки здійснюється авіатранспортом. Delivery Animal  підбирає спеціальні переноски, які відповідають міжнародним стандартам. Всі вони мають достатньо місця всередині, що є запорукою комфорту та мінімізація стресу для тварини. Компанія Delivery Animal сама оформлює потрібні документи, а за необхідності кур’єр забирає тварину прямо з дому або великого міста. Також ми надаємо послугу адресної доставки тварини після прибуття до країни.

Перевагами цього виду перевезення є:

  1. Швидкість. Навіть якщо потрібно перетнути океан, це займе не так багато часу і тварина не відчує розлуку з власником.
  2. Комфорт. Наша компанія надає улюбленцям індивідуальні переноски що відповідають міжнародним стандартам.
  3. Будь-які країни та відстані. Наша компанія здійснює доставку улюбленців з України, Білорусії, Казахстану та Європи в Америку (Мексику, Канаду та США) та Ізраїль.
  4. Ціна. Цей вид доставки набагато дешевше, ніж з послугами кур’єра і його може дозволити собі кожен власник.

можно ли отправить животное самолетом одного?

Бажаєте подарувати улюбленцю
комфортний переїзд?

Ви звернулись за адресою!
Перевеземо без проблем та турбот.